Recensie: Marique Maas- De Bestemming

image

En hij is uit! Later dan verwacht, maar dat had alles met mijn drukke week te maken 🙂

Marique Maas – Muren van glas-trilogie – De Bestemming  (deel 3)

Het langverwachte derde deel in de serie Muren van glas van Marique Maas. Dé Nederlandse hit in het erotisch genre: verslavende, goedgeschreven ontsnappingsliteratuur vol glitter, glamour en zinderende passie. In de De ontmoeting leerde Nadine de succesvolle en dominante Daniel kennen en verloor ze langzaamaan de grip op haar leven. In Harde grenzen heeft ze haar relatie met hem verbroken, maar is Daniel niet van plan haar op te geven. Als Nadine vervolgens de waarheid over haar verslavende minnaar ontdekt staat ze voor een moeilijke keuze. Hoe zal het Nadine en Daniel in deel 3 vergaan? Voor liefhebbers van Fifty Shades (Vijftig tinten) van E.L. James en Crossfire van Sylvia Day.

Deel 1 en 2 had ik vorig jaar vrij snel achter elkaar gelezen en ik keek dan ook met smart uit naar deel 3. Het heeft mij eigenlijk veel te lang geduurd…

Maar goed. Nu deel 3 dus eindelijk gelezen en het was weer een heerlijk boek. Lekker verstand op nul en genieten maar!

Het verhaal heeft af en toe wat spannende momenten (inbraak, brandstichting) die het verhaal wat meer inhoud geven. Verder is het een mooi liefdesverhaal over een man en een vrouw, die uit verschillende sociale klassen komen en toch bij elkaar blijven, ondanks de verschillende levensstijlen.

Dit liefdesverhaal wordt opgeleukt met zinderende erotische fragmenten waarbij de passie hoog oploopt en grenzen worden opgezocht. Leuk om over te fantaseren, maar wat mij betreft blijft het daarbij 😉

Mijn oordeel: 4 van de 5 sterren. Alleen omdat er nog iets meer diepgang in het verhaal had gemogen. Verder heerlijk leesvoer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s