Over mij

Ik ben Heleen Engwerda, moeder van 2 kinderen en ik woon samen. Omdat ik een passie heb voor taal, ben ik mijn eigen notuleer- en tekstbureau begonnen: Hé Communicatie.
wp-1457956868286.jpgNaast mijn passie voor taal, ben ik helemaal verslaafd aan lezen. Ik koop vrijwel al mijn boeken. Wat ik nooit had gedacht is dat ik naast papieren boeken, nu ook e-books lees op mijn e-reader of op de iPad. Toch blijf ik erbij dat een echt boek toch het lekkerste leest. En het leuke is dat je dan zelf je boekenkast mooi kunt inrichten! De mijne is nu even een zootje, omdat er eigenlijk te weinig ruimte is voor alle boeken. Toch ben ik erg trots op mijn prachtig verlichte boekenkast (overigens zelf gemaakt door mijn vriend).

cropped-wpid-wp-1441104086166.jpg
Mijn boekenkast overdag
wp-1457956731278.jpg
Mijn boekenkast in het donker met de verlichting aan.

Verder ben ik helemaal verzot op Scandinavië, in het bijzonder op Noorwegen! Mijn voorliefde voor Scandinavië zie je vaak ook terug in mijn boekenkeuze: ik lees voornamelijk Scandinavische thrillers. In mijn blogs zullen al deze onderwerpen dus geregeld aan bod komen. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan mijn verhalen. Schroom niet om mij feedback te geven of om iets over jezelf te vertellen!

2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s